Lekplatsbesiktning Stockholm

Dahlmansro skog & trädgård AB – lekplatsbesiktning Stockholm

Ett samtal – många lösningar

Vi är ett trädgårdsföretag som även utför skogsarbeten i olika former som trädfällning och röjning. I trädgården gör vi allt från att rensa rabatter till att anlägga hela trädgården men besiktigar även lekplatser. Perfekt för dig som behöver hjälp med lekplatsbesiktning i Stockholm. Vi utför även en del hantverks- och måleriarbeten samt markarbeten i mindre omfattning. Om du är intresserad av att anlita oss, ser vi fram mot att du hör av dig och berättar vad du önskar få hjälp med. Vi kan då helt förutsättningslöst diskutera en lösning. Du kommer även att få en gratis offert av oss. Läs mer om oss här.

Längst ner här på sidan finner du våra kontaktuppgifter, du är välkommen att antingen ringa eller skicka mejl, vilket som passar dig bäst!

Stora och mindre kunder

Är du privatperson, företag eller brf, spelar igen roll, vi har kunskapen för det du behöver hjälp med. Kanske gräsklippning, beskärning eller lekplatsbesiktning?

Med fokus på relationer

Vårt företag bygger på relationer med våra kunder, leverantörer och personal, och därför odlar vi en tät kontakt med våra partners. Vi kommer gärna över på en kaffe och tittar på vad vi kan göra för just dig och sen bygger vi vidare därifrån.

VÅRA TJÄNSTER

Lekplatsbesiktning Stockholm

Dahlmansro skog & trädgård AB

LUNDBYSKOG DAHLMANSRO, 643 91 Vingåker
Lekplatsbesiktning Stockholm
070-306 33 34